Smo pooblaščeni za servis in prodajo črpalk za potrebe ogrevanja, klimatizacije, hlajenja, oskrbe z vodo, drenaže in odvodnjavanja skoraj vseh blagovnih znamk.

Izvajamo popravilo črpalk v garancijskem roku in izven njega, servisni pregled in popravilo črpalk v lastnem servisu ali na terenu.

Nudimo popravilo Wilo črpalk, IMP črpalk, Lowara črpalk, popravilo BBC črpalk, Calpeda črpalk, popravilo Elko črpalk, popravilo Pedrollo, Zenit in Vogel črpalk.

Izvajamo prodajo in servis Wilo črpalk.

Gre za črpalke nemškega proizvajalca, ki nudi črpalke za izrabo deževnice, oskrbo z vodo, čiščenje vode, razsoljevanje, črpalke za namakalne sisteme in gašenje.

Prodajamo in servisiramo črpalke znamke Elko.

Gre za slovenskega proizvajalca elektromotorjev in črpalk s sedežem v Mariboru, ki nudi kakovostne produkte v Sloveniji, državah EU, Bližnjega vzhoda in Rusije.

Nudimo prodajo in popravilo IMP črpalk.

IMP Pumps je slovenski proizvajalec črpalk s sedežem v Komendi. S pomočjo specializiranih znanj ponuja celostne učinkovite rešitve za transport tekočin doma ali v industriji.

Zagotavljamo prodajo in servis BBC črpalk.

BBC je ameriški ponudnik črpalk za dom, industrijo in boje proti požarom. Njegov sedež je v Indianu, ponuja pa rešitve za črpanje, transport in shranjevanje vode.

Izvajamo prodajo in servis Calpeda črpalk.

Calpeda je eden vodilnih ponudnikov električnih črpalk v Italiji in deluje že preko 50 let. Ponuja rešitve za dom, bazene, odpadne vode, spaje, namakalne sisteme in drugo.

Zagotavljamo prodajo in servis Pedrollo črpalk.

Je britanski ponudnik črpalk, katerega ponudba združuje preko 350 modelov črpalk. Njegov proizvodnji obrat je nastanjen blizu Verone v Italiji.

Prodajamo in popravljamo črpalke znamke Lowara.

Črpalke Lowara so dostopne po vsem svetu. Gre za izdelek in znamko proizvajalca Xylem, ki nudi tudi nadzorne plošče in druge dele električnih črpalk.

Nudimo prodajo in servis Zenit črpalk.

Skupina Zenit sodi med najboljše mednarodne ponudnike črpalk na svetu. Znan je po svoji kakovosti in izdelanem dizajnu.

Izvajamo prodajo in servis Vogel črpalk.

Znamka Vogel je še ena od znamk proizvajalca Xylem, ki se ukvarja z vidiki čiste vode, prevodnostjo tekočin, polnih kemičnih sestavin, nevarnih tekočin in tekočin visoke temperature.

V podjetju poleg tega prodajamo in servisiramo tudi blagovne znamke Osip, Ebara, KSB, Grundfos, ABS, Flygt, kakor tudi ostale.

Elektromehanika Gregorc, d. o. o.

Ponosni smo na naše sodelovanje z mnogimi večjimi in manjšimi slovenskimi podjetji!

kONTAKTIRAJTE NAS